Veelgestelde Vragen

about-header

1. Waarom staan er geen prijzen bij de sieraden?

Wij hebben geen webshop. Wat u ziet is bedoeld om u een indruk te geven van wat wij zoal maken. Niet ieder getoond sieraad is leverbaar. Veel klanten die een cadeautje uitzoeken samen met de toekomstige gelukkige vinden het fijn als de prijs er niet meteen bij zichtbaar is. Alles wordt met de hand gemaakt, in de gekozen variatie en natuurlijk op de juiste maat. In de meeste gevallen zijn verschillende materialen mogelijk zoals zilver, geel goud, wit goud. Ieder materiaal levert een andere prijs op. Bovendien zijn er vaak variatie mogelijkheden b.v. in breedte, waardoor dat ook weer een hele reeks prijzen oplevert. Dat zijn de redenen waarom we geen webshop hebben. We stellen prijs op een goede, persoonlijke service. De verschillende mogelijkheden leggen we u graag voor. Veel sieraden worden precies passend gemaakt, dus dan is het belangrijk dat de maat goed wordt vastgesteld. Soms door een sieraad in de winkel te proberen. Een brede ring bij voorbeeld moet in een grotere maat gemaakt worden dan een smalle ring.

2. Kan ik een sieraad opgestuurd krijgen?

Ja hoor, dat kan. Maar dit is geen webshop service. Alleen een verzend service. Opgestuurde sieraden moeten betaald zijn en kunnen niet worden geretourneerd. Het is dus belangrijk dat u precies weet wat u toegestuurd wilt krijgen en in welke maat. We werken met MikroPakket die het op een afgesproken dag bij u kan afleveren. Er moet voor getekend worden, dus op de door u gekozen dag moet er iemand aanwezig zijn om het in ontvangst te nemen. De tijd van aflevering kan om veiligheidsredenen niet door MikroPakket worden gegeven. De kortste verzending is Dag 1: Mikro bestellen, Dag 2: Mikro haalt bij ons op en Dag 3 (of een andere, latere dag): afleverdag. Op zondag en maandag werkt MikroPakket niet.

3.Hoe lang duurt een bestelling op maat?

Als we het sieraad in precies de juiste maat in de winkel hebben, kan het worden meegenomen. Anders duurt het meestal tussen de 3 en 4 weken na bestelling en (aan-)betaling. Op maat maken is kosteloos, en in principe zijn alle maten dezelfde prijs. Prijzen worden altijd van tevoren opgegeven op het bestelformulier / afhaalbewijs. Ophalen kan met het ‘afhaalbewijs’ dat u bij bestelling ontvangt. We houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur voor datum.

4. Hoe koop ik een cadeau voor iemand waarvan ik de maat niet weet?

U kunt een sieraad in de winkel kopen, en dan eventueel terugkomen met de gelukkige ontvanger/ster om de juiste maat te bestellen. Dit binnen 14 dagen na aankoop. In dat geval kan het sieraad dat u wilt omruilen worden gepast, maar niet worden gedragen. Het is ook mogelijk om een ander sieraad te kiezen, binnen dezelfde periode van 14 dagen. U kunt dan het eventuele verschil in prijs bijbetalen of een tegoedbon ontvangen als het gekozen sieraad lager in prijs is. Voor speciale bestellingen die afwijken van onze collectie moeten we natuurlijk een maat weten, en ruilen is dan niet mogelijk.

5. Staat uw vraag er niet bij?

Vul dan het onderstaande formulier in. Dan nemen wij z.s.m. mogelijk contact met je op.